Kadınlarımızı meslek sahibi yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Kadınlarımızı meslek sahibi yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2019 16:00

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci seçim çalışmaları kapsamında eşi Melek Demirci ile birlikte ev ev gezerek Mamaklı seçmenlerine projelerini anlatıyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Misket Mahallesi sakinlerinin davetlisi olan Demirci, ev hanımları için yapacakları projeleri paylaştı. Kadınların ev ekonomisine katkı sağlamaları için ürettikleri ürünlerin satışına yardımcı olacaklarını kaydeden Demirci şunları söyledi:

SIKINTIYI EN ÇOK EV HANIMLARI YAŞIYOR

“Ekonomik sıkıntıyı en çok yaşayanlar ev hanımı kardeşlerimiz. Her akşam ‘ne pişireceğim’ diye dert yanıyorlar. En güzel ekonomiyi ev kadınlarımız biliyor. Benim başkanlığım dönemimde kadınlarımız da evine ekmek götürebilecek, belediyemizin kreşlerine çocuklarını emanet edip el emeği göz nuru olarak ürettikleri süs eşyalarını kuracağımız pazarlarda satabilecekler. İsteyen kadınlarımızı kurslarımızla meslek sahibi edindireceğiz, kimisi ayakkabı üretecek kimisi kıyafet tasarlayacak. Kimisi de birbirinden farklı alanlara yönelecek. Bu sayede ekonomik yönden de kazanç sağlamalarına imkân oluşturacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!