İttifak kulisleri

Güncelleme Tarihi:

İttifak kulisleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2018 16:53

31 Mart yerel seçimlerinde ilk kez yapılacak ittifaklar, aday belirleme süreçlerinde de hararetli günler yaşanmasına neden oluyor. İşte, Ankara kulislerindeki son durum.

Haberin Devamı

İLÇELERDE TAM İTTİFAK

İttifak görüşmelerini sürdüren AK Parti’den Mehmet Özhaseki ile MHP’den Sadir Durmaz ilçeleri ve adayları neredeyse netleştirdi. İttifakın yapıldığı illerin ilçelerinde de tam ittifak yapılması öngörülüyor.

MECLİS LİSTESİ AYRI

Aday AK Parti’li de olsa MHP’li de olsa ‘Cumhur İttifakı’nın Adayı’ olarak sahaya çıkacak. Meclis üyesi listelerini ise iki parti ayrı ayrı yapacak. Böylelikle partilerin Türkiye genelinde aldığı oy da ortaya çıkmış olacak.

SİYASİ KOMBİNLER MASADA

Siyasi kombinler de ittifak masasında. Başkanın AK Parti’den olduğu bir yerde başkan yardımcısının MHP’den olması gibi. Cumhur İttifakı görüşmelerinde son nokta konulmak üzere. Hedef yeni yılda adayların sahaya sürülmesi.

 CHP'DE SON BİR ANKET

CHP Genel Merkezi, Ankara’da son bir anket yapma kararı aldı. Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki’nin karşısına; Mansur Yavaş, Cengiz Topel Yıldırım, Bülent Kuşoğlu ve Metin Özarslan isimleri konuldu. Anket birkaç güne tamamlanacak ve değerlendirme yapılacak.

Haberin Devamı

SİNAN AYGÜN’E ‘ADAY MISINIZ’ DİYE SORDUM...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!