İtfaiyedeki yetersizlik Nallıhan'ı tehdit ediyor

Güncelleme Tarihi:

İtfaiyedeki yetersizlik Nallıhanı tehdit ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 15:08

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Nallıhan bağımsız Meclis üyesi Abdülfettah Güngör, Nallıhan’daki itfaiye personeli yetersizliğine dikkat çekerek, “Büyük bir yangında bu ihmalin bedelini kimse ödeyemez” dedi. 

Haberin Devamı

İtfaiyedeki yetersizlik Nallıhanı tehdit ediyor
Büyükşehir Belediyesi’nin Nallıhan’a personel ve araç takviyesinde bulunması gerektiğine dikkat çeken Güngör, şunları söyledi:

AHŞAP EV SAYISI FAZLA

“Nallıhan ilçe merkezinin yanında mahalle statüsündeki köylerde de ahşap evlerin sayıları çok fazla. 2013 yılından sonra burada yüksek katlı binalar da yapılmaya başlandı. Nallıhan’da 20 tonluk bir tanker ve bir arazöz var. Merdivenli araçların olmaması yüksek katlara müdahalede sorun oluşturuyor. Nallıhan’da üç vardiya halinde ikişer personel görev yapıyor. Birisi itfaiye eri diğeri araç şoförü.

TAKVİYE YAPILMASI ŞART

9 bin nüfusa sahip Çayırhan’da da durum aynı. İlçemizde zaman zaman yangınların çıktığına şahit oluyoruz. Geçtiğimiz aylarda Çayırhan’daki bir vatandaşımızın evinde yangın çıktığında bu yetersizliği gördük, ev küle döndü. İtfaiyedeki yetersizlik Nallıhan’ı ve Çayırhan’ı tehdit ediyor. Büyük bir yangında bu ihmalin bedelini kimse ödeyemez. Belediye Meclisi’ne önerge de verdim. Büyükşehir Belediyesi’nin buraya personel ve araç takviyesinde bulunmasını istiyoruz.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!