Hukukçulara akademi sözü

Güncelleme Tarihi:

Hukukçulara akademi sözü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 10:23

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hukuk Akademi Derneği Başkanı ve Demokratik Sol Avukatlar (DSA) Ankara Barosu Başkan Adayı Avukat Ömer Lütfü Avşar ile yönetimini makamında ağırladı.

Haberin Devamı

Avşar, seçilmesi durumda hayata geçirmeyi planladığı projelerden de bahsetti. Her yıl 5 bin avukatın Ankara’da staj yapacağını Ankara Barosu’nun bu sorunu çözme konusunda hazırlıklı olması gerektiğinin altını çizen Avşar, seçilmesi durumunda hayata geçireceği Avukatlık Staj Akademisi ile ilgili Başkan Yaşar’dan destek istedi. Avşar, “Akademi için sizden arazi ve inşaat için destek bekliyoruz” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞEN YAPARIZ

Avşar’a başarılar dileyen Yaşar, toplum yararına her türlü proje ve işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Hukuk fakültelerinin çoğalmasından dolayı avukatlık mesleğinin sıkıntı içerisinde olduğunu ve bu konuda elinden gelen desteği vereceğini söyleyen Yaşar, “Hukukun üstün olduğu bir hukuk devleti olmak için sav, savcı, yargıç sacayağında savunma makamı çok güçlü temsil edilmelidir. Bunun yolu da doğru ve nitelikli bir eğitimden geçer. Avukatlık Staj Akademisi’nin hayata geçmesi için üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!