Hızlı golcü

Güncelleme Tarihi:

Hızlı golcü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2018 16:54

Gençlerbirliği’ne 3 gol kazandıran Nadir Çiftçi, oyuna girdikten bir dakika sonra gol atma başarısı gösterip, ilginç bir istatistik yakaladı. 

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde geride kalan 6 maçta, 6 galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturan Gençlerbirliği’nde, yeni transfer Nadir Çiftçi, farklı bir yönü ile ön plana çıktı.
Özellikle ceza alanı içinde etkili olup, skora katkı sağlayan Nadir Çiftçi, bu sezon 6 karşılaşmanın son bölümünde görev alırken, bunların üçünde gol buldu.
Sahaya çıktığı 6 karşılaşmada, sadece 76 dakika forma giyen Nadir Çiftçi, her 25 dakikada, 1 gol attı.
Nadir Çiftçi’nin en önemli özelliği, 3 golü de oyuna girdikten sadece 1 dakika sonra atması oldu.

YAKINDAN TANIYOR

Altınordu maçında 78. dakikada oyuna giren Çiftçi, 79. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve kırmızı-siyahlıları, deplasmanda 3 puana taşıdı. 5-0 kazanılan Eskişehirspor müsabakasında 79. dakikada oyuna dahil olan oyuncu, daha dakikası dolmadan rakip fileleri havalandırdı ve maçın final golünü attı. Nadir, Ümraniyespor ile oynanan kritik mücadele de bu istatistiği bozmadı. Oyuna girer girmez, ceza alanı dışından attığı sert şutla kaleyi zorlayan Çiftçi, kazanılan köşe vuruşu sonrası, topu ağlara yolladı ve skoru 2-0 olarak belirleyen golü attı. Hollanda doğumlu, Türk vatandaşı olan Nadir Çiftçi, Türkiye’de geçmiş yıllarda, Kayserispor ve Eskişehirspor takımlarında da forma giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!