Hedef zirve

Güncelleme Tarihi:

Hedef zirve
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2019 13:43

Paralimpik sporcu Özgür Özen, okçuluğun kendisi için bir yaşam felsefesi olduğunu belirterek, “2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na kota alabilmek için Hollanda’daki Dünya Şampiyonası’nda kürsüyü hedefliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Özgür Özen, okçulukla 18 yıldır uğraştığını belirterek, “Haftanın 6 günü çalışıyorum. Günün 6 saatini okçuluğa ayırıyorum. Bizim için okçuluk yaşam felsefesi. Bizi biz eden unsurlardan biri” değerlendirmesinde bulundu.
Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde okuduğunu kaydeden milli sporcu, “Bilimsel açıdan eksiklerimi bu şekilde dolduruyorum” ifadesini kullandı.
Hollanda’da başlayan ve 9 Haziran’a dek sürecek Dünya Şampiyonası’ndaki hedefiyle ilgili Özgür Özen, “2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na kota alabilmek için Hollanda’daki Dünya Şampiyonası’nda kürsüyü hedefliyorum” diye konuştu.

EŞİNDEN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR

Özgür Özen, en büyük destekçisinin eşi olduğunu dile getirip, “Antrenör bir eşe sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Antrenmanlarımın tamamına eşim yardımcı oluyor. Sahaya yerleşimimden tutun da ok atmaya kadar her zaman benim yardımcım” dedi.

BAKMADAN GEÇME!