Hacettepelilerin kristalleri

Güncelleme Tarihi:

Hacettepelilerin kristalleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 15:05

Hacettepeli öğrencilerin oylarıyla belirlenen ‘Kristal Geyik Ödülleri’nin bu yılki ‘en’leri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

 Hacettepe Üniversitesi Öğrenci Temsilciler Konseyi ve üniversitenin yedi farklı öğrenci topluluğu tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Kristal Geyik Ödülleri’, sahiplerini buldu. Beytepe Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, üniversite öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘yılın en iyileri’ne ödülleri verildi.
‘Kültür-Sanat’, ‘Yönetim-Finans’, ‘Mühendislik’ ve ‘Bilim’ kategori altında 30 farklı ödülün verildiği törene, birçok ünlü ismin yanı sıra iş dünyasının başarılı temsilcileri de katılarak, tecrübelerini paylaştı. Bu yıl ‘Onur Ödülü’nün sahibi olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, salonu dolduran gençlerden büyük alkış aldı. ‘Yılın En İyi Sahne Performansı’ ödülünün sahibi Anadolu Ateşi’nin genç ekibi, özel bir gösteri sergiledi. Hacettepeliler, ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ seçilen Nilipek’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu da ödülünü almak için geldiği Hacettepe Üniversitesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı. Sinema ve televizyon dünyasının tanınan isimleri Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Ceren Moray, Ezgi Mola ve Mahşer-i Cümbüş tiyatro ekibi de Hacettepeli öğrenciler tarafından ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Öğrenci topluluklarının farklı etkinlikleriyle renklenen programda, üniversiteli gençler ünlü isimlerle selfie çekti.

Haberin Devamı

SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ MARKALARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mercedes Benz, Microsoft, Koç Holding, YDA, Bosh, Nestle, ASUS, Garanti, Vestel, Boyner, PTT A.Ş Lojistik, Turkcell, Riot Games gibi sektörünün önemli firmaları da Hacettepeliler tarafından ödüle layık görüldü.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN EN İYİSİ

‘Mühendislik’ kategorisinde ‘İnşaat Sektörünün En İyisi’ seçilen YDA Group’un ödülünü, YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan’ın oğulları Melikhan Cüneyt Arslan ve Emirhan Yaşar Arslan aldı. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. ‘En İyi Şarkıcı’ ödülünün sahibi Nilipek’in canlı performansı, gençleri coşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!