Güzelleri tanıyalım

Güncelleme Tarihi:

Güzelleri tanıyalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2018 13:10

Joker Ajans tarafından bu yıl Ankara’da 9’uncusunu düzenlenen Models of Turkey Güzellik Yarışması’nda geri sayım başladı.

Haberin Devamı

26 Aralık’taki final için kampa giren güzeller, dereceye girmek için son hazırlıklarını tamamladı. İşte finalistler arasında yer alan güzellerden dördü ve hobileri:

Güzelleri tanıyalım

Nilay Sevindik: 21 yaşındaki güzel Başkent Üniversitesi Turizm ve İşletme Bölümü öğrencisi. Plak koleksiyonu bulunun genç model, zaman buldukça kitap okuyor ve spor yapıyor.

Güzelleri tanıyalım

Özlem Şenyürek: 18 yaşındaki güzel, Kırıkkale Üniversitesi’nde eğitimine devam ediyor. Hobileri arasında film izlemek ve müzik dinlemek yer alıyor.

Haberin Devamı

Güzelleri tanıyalım

Özlem Uçar: Yarışmaya İzmir’den katılan güzel, Adnan Menderes Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencisi. 22 yaşındaki model profesyonel bir atletizm sporcusu.

Güzelleri tanıyalım

Pelin Su Demirci: Hacettepe Üniversitesi Geomatik Mühendisliği öğrencisi olan 22 yaşındaki model, biryanda da profesyonel dansçılığa devam ediyor.

ESKİŞEHİR GÜZELLERİ ANKARA’DA YARIŞACAK

Models of Eskişehir yarışmasının birincisi Gizem Büşra Sönmez, ikincisi İda Kaymak ve üçüncüsü Melisa Seda, Models of Turkey Güzellik Yarışması’nda podyuma çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!