Güzel günler yakın

Güncelleme Tarihi:

Güzel günler yakın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 09:27

Aankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, yeni transferlerle birlikte takımda yeni bir heyecan oluştuğunu söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçındaki cesaretli oyunun kendilerini umutlandırdığını vurgulayan deneyimli teknik adam, “Takımda maç kazanma isteği oluştu. Kasımpaşa karşısında, taraftarın de desteği ile farklı bir A.Gücü izlettireceğiz” dedi. Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, yapılan transferler sonrasında, kulüpte yeni bir heyecan oluşturduklarını belirterek, “İstediğimiz düzeye gelince sahada bambaşka bir Ankaragücü seyrettireceğiz” dedi. Kaplan, geçen hafta oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçında cesaretli bir oyun sergilediklerinin altını çizip “O müsabakada, sahaya yansıttığımız oyun, önümüzdeki haftalar için bize umut verdi. Takımımız, özellikle atak yapma ve gol atma stresi yaşıyordu. Sergilediğimiz oyunla bunu kırabileceğimizi gösterdik. Takımda maç kazanma isteği oluştu” diye konuştu.

SEZON BAŞINDA YANLIŞLAR VARDI

Kaplan, Süper Lig’in 21. haftasında sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını vurgulayıp, şöyle konuştu: “3 puan alıp bir seri başlatmak istiyoruz. Rakip iyi bir takım. Seyircimizin de desteği ile 90 dakika mücadele eden bir oyun sergileyeceğiz. Güzel günlerin geleceğini söyleyebilirim. Sezon başında transfer politikasında yanlışlar olmuş. Takımın kemik kadrosu hep sakattı. Antrenmanları düzenli olarak yapamadık. İsteksizlik hat safhadaydı. Devre arası, araştırarak transfer yaptık. Yeni düzenimiz ile hem antrenman isteğimiz hem de tempomuz arttı. Yeni transferlerimizin takımımıza katkı sağladığını rahatlıkla söyleyebilirim. Yeni bir heyecan geldi. Rekabet arttı ve derin bir kadro oluştu. Bu bizim için avantaj. Kasımpaşa maçında yine ilk defa sahaya çıkacak oyuncular olacak. İstediğimiz düzeye gelince, sahada bambaşka bir A.Gücü izleteceğiz. Hazır olmayan oyuncuların adapte olabilmesi için ekstra çalışmalar yapıyoruz.”

TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

“Ankaragücü taraftarı her zaman artı bir havadır. Bu yüzden iç sahada oynayacak olmamız büyük avantaj. Kasımpaşa maçında büyük Ankaragücü taraftarının tribünleri dolduracağına adım gibi eminim. Taraftarlarımız bizim 12. adamımız, takımlarını 90 dakika destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yok. Biz de onlara maç sonu 3 puanı hediye edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!