Başkan Duruay ‘Yılın Gençlik ve Spora Katkı Ödülü’ne layık görüldü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay ‘Yılın Gençlik ve Spora Katkı Ödülü’ne layık görüldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 13:03

Başkan Duruay ‘Yılın Gençlik ve Spora Katkı Ödülü’ne layık görüldü

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - ULUSLARARASI 9'uncu Buhara Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ‘Yılın Gençlik ve Spora Katkı Ödülü’ne layık görüldü.
9’uncu Uluslararası Buhara Medya Ödülleri, Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, şarkıcılar Alişan, Ebru Yaşar, Safiye Soyman ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan siyaset ve iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Duruay ‘Yılın Gençlik ve Spora Katkı Ödülü’ne layık görüldü. Başkan Duruay ödülünü Buhara Medya Grubu sahibi Burçin Öztürk’ten aldı.
‘GENÇLİK İÇİN TÜM İMKÂNLARI KULLANIYORUZ’
Başkan Duruay, tören sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Buhara dergisini böyle güzel bir ödülü bizlere layık gördüğü için teşekkür ederim. Gençliğin spor ile buluşması, modern ve güzel tesislerde farklı dallarda spor yapması için belediyemizin imkânlarını sonuna kadar kullandık. 117 bin metre kare alana inşa ettiğimiz Şehir Parkımızın içerisinde kapalı futbol, basketbol, tenis sahaları mevcut. Rauf Denktaş Spor Tesisimizde her yıl binlerce gence yüzmeyi öğretiyoruz. Açılışı için gün sayan Eymir Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve Mevlana Şehit Demet Sezen Spor Merkezi aktif hale geldiğinde ilçemizde spor alanları çok daha üst noktalara tırmanacak.”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!