Bakan Turhan: Proje en yakın zamanda tamamlanacak

Güncelleme Tarihi:

Bakan Turhan: Proje en yakın zamanda tamamlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 12:44

Bakan Turhan: Proje en yakın zamanda tamamlanacak

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gölbaşı’nda yapımı devam eden ‘Konya Yolu Alt Geçit Projesi’ şantiye alanında incelemelerde bulundu. Bakan Turhan, projenin hem Gölbaşı hem de Ankara için önemine dikkat çekerek, “Proje en kısa zamanda tamamlanacak” dedi.
Yol çalışmasının gidişatı hakkında bilgi alan Bakan Turhan’a, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Öner Özgür, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan’da eşlik etti. Proje alanını gezen heyet, daha sonra proje hakkında bilgi alarak Karayolları ve firma yetkililerinin hazırladığı projenin sunumu izledi.
Konya Yolu inşaat çalışmalarında, yetkililerden edilen bilgiye göre şu ana kadar projenin yüzde 20’si tamamlandı. Çok hızlı ilerleyen projede, şantiye sahasının her iki tarafı tel çit ile kapatılıp, her iki yönde yan servis yollarının altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. Ayrıca yol çalışması sırasında, vatandaşların yol geçişini rahatlatmak amacıyla yeni üst geçidin temellerinin atıldığı görüldü. Konuya ilişkin açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Vatandaşlarımızın karşıdan karşıya rahat geçmesi için yeni üst geçitin imalatı yapılıyor, en kısa süre de montajı yapılacak” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!