Gençler’de yolcular çoğunlukta

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de yolcular çoğunlukta
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 13:56

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde milli araya 54 puan ve averajla ikinci sırada giren kırmızı-siyahlılarda, sezon bitiminde bir çok oyuncunun kontratı sona eriyor.

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde zirvenin ortağı olan ve Süper Lige yükselme mücadelesinde önemli bir avantaja sahip olan Gençlerbirliği’ni sezon sonunda büyük bir değişim bekliyor. Milli maç arasına 54 puan ve averajla ikinci sırada giren kırmızı-siyahlılar, Süper Lig yarışını 28 yaş ortalaması ile sürdürürken, sezon bitiminde bir çok oyuncunun kontratı sona erecek.
Başkent ekibinde; Selçuk Şahin (38), Mert Nobre (39), Kari Arnason (37), Hakan Arıkan (37) ve Stephan Sessegnon (35) takımın en deneyimli isimleri konumunda. Bu oyunculardan Hakan Arıkan (37) dışındakilerin mukavelesi, Mayıs ayında sona erecek.

8 OYUNCU DEVAM EDECEK

Bunun dışında; Jailton Paraiba (29), Halil İbrahim Pehlivan (26), Renato Beruffi (30), Lucas Claro (28), Nadir Çiftçi (27), Bekir Yılmaz (31), Cosmin Matei (28), Deniz Yılmaz (31), Emrullah Şalk (32), Engin Bekdemir (27), Yasin Pehlivan (30), Canberk Aydın (25), Alper Uludağ (29) sözleşmesi sona erecek diğer isimler. Aytemiz Alanyaspor’dan ara dönemde Gençlerbirliği’ne gelen Barış Başdaş da sezon bitiminde yeniden takımına dönecek.
Sözleşmesi devam eden ve takımda kalacak futbolcular ise şöyle:
Bogdan Stancu (32), Taha Cengiz Demirtaş (25), Ahmet Oğuz (26), Ahmet İlhan Özek (31), Rahmetullah Berişbek (20), Yıldırım Mert Çetin (22), Berat Ayberk Özdemir (21) ve Erdem Özgenç (35)
Sezon bitiminde mevcut tabloda 8 oyuncu Beştepe’de kalacağından, yönetimin yeni bir kadro oluşturma konusunda yoğun bir mesaisi olacak.
Gençlerbirliği, milli maçların ardından ligin 27. haftasında kendi sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, araya girmeden önce yeni Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez yönetiminde oynadığı iki karşılaşmada, Altay ve Adanaspor’u 1-0 yendi.

Haberin Devamı

Gençler’de yolcular çoğunlukta

NEŞELİ ANTRENMAN

Milli arada çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği’nin dünkü antrenmanında neşeli görüntüler vardı. Futbolcular koordinasyona yönelik idmandan sonraki top kapma oyununda eğlenceli anlar geçirdi. Yaklaşık bir saat süren antrenmanın son bölümde yapılan dar alanda minyatür kaleli gol oyunu ile son buldu. Antrenmana, Ümit Milli takım kampından dönen Berat ve Rahmetullah katılırken, ülke milli takımlarında yer alan Sessegnon ve Arnason yer almadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!