Gençler umut verdi

Güncelleme Tarihi:

Gençler umut verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 16:45

Başkent ekibi, Süper Lig temsilcisi Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Haberin Devamı

Rakibi karşısında ilk yarıda etkili olan ve tehlikeli ataklar geliştiren kırmızı-siyahlılar, ikinci yarıda penaltı golüne teslim oldu. Teknik Direktör Erkan Sözeri, yeni transferlerden 6 isme şans verdi.
Yeni sezonda Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Gençlerbirliği, oynadığı hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Kayserispor’a deplasmanda 1-0 yenildi. Sezon hazırlıklarını Kızılcahamam ve Bolu’da yaptığı iki ayrı kampla değerlendiren Başkent ekibi, ligin başlamasına çok az bir süre kala oynadığı en ciddi hazırlık provasında, iyi sinyaller verdi.
Süper Ligdeki rakibi karşısında özellikle ilk yarıda etkili olan ve tehlikeli ataklar geliştiren kırmızı-siyahlılar, 15 ve 20. dakikalarda iki kez Sessegnon ile gole çok yaklaştı. İlkinde, savunma son anda araya girip golü önlerken, ikincisinde de kaleci Lung, ceza sahası içinden gelen şutta, gole izin vermedi.
32. dakikada ise Alper Uludağ’ın kaleye giden topunu, Kayserisporlu defans oyuncuları çizgiden çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi.
İkinci yarıya ev sahibi takım, seyircisinin de desteğini arkasına alarak hızlı bir başlangıç yaptı. 51. dakikada kazanılan penaltıyı Deniz Türüç ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
67. dakikada yine Deniz, ceza sahası içinde topla buluştu. Sert şutunu, kaleci Hakan Arıkan kurtardı. 87. dakikada, savunmanan arkasına uzatılan pasa Deniz, koştu. Tecrübeli oyuncunun, topla buluştuğu anda attığı şut üstten auta çıktı ve müsabaka Kayserispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI GERGİNLİK YAŞANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında saha içinde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Ahmet İlhan Özek’e yapılan sert faule, takım arkadaşı Zeki Yavru karşılık verince, tartışma çıktı. İki takım oyuncuları ve teknik ekipler araya girip, olayın büyümesini engelledi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, karşılaşmada 19 oyuncuya forma şansı verdi. Yeni transferler; Hakan Arıkan, Bekir Yılmaz, Yasin Pehlivan ve Nobre, 11’de sahaya çıkarken, Selçuk Şahin ve Nadir Çiftçi, ikinci yarıda görev aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!