Genç girişimler ‘Zirve'den sektöre ulaşacak

Güncelleme Tarihi:

Genç girişimler ‘Zirveden sektöre ulaşacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2019 16:04

Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulubü tarafından düzenlenecek ‘Ankara Start-Up Zirvesi’nde sektör temsilcileri girişimcilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Yatırımcıların dikkatini çeken girişimciler projelerini hayata geçirecek destek ödüllerinin sahibi olacak. Türkiye’de düzenlenen önemli girişimcilik etkinlikleri arasında yer alan ‘Ankara Start-up Zirvesi’ bu sene 15 Aralık’ta Bilkent CyberPark-ODTÜ Teknokent ortaklığında, sektör temsilcilerinin katılımıyla Bilkent Otel’de düzenlenecek. Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve web-mobil tabanlı girişimleri yatırımcılarla buluşturmayı amaçlayan etkinlikte, özel ödüllerle genç girişimcilere destek sağlanacak.

KARİYER YOLU AÇMAYI HEDEFLİYORUZ

Etkinliğin koordinatörü Oğuz Kaan İmamoğlu, “İnternet devrimini kaçırmamak adına bu etkinliği düzenliyoruz” dedi. İmamoğlu şu bilgileri verdi: “Her sene gelen ortalama yüz civarı başvurudan 20 tanesini seçebiliyoruz. Nitelikli ve öğrenmeye hevesli olan öğrenci kitlesine projelerini anlatmak için ortam sağlayıp, kariyer yolu açmayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

SON BAŞVURU 8 KASIM

Girişimciler ve yatırımcılar karşısında kendini en iyi şekilde ifade edip, kazanan start-up projelere, Bilkent CyberPark’tan ofis ve atölye ödülü ile ODTÜ Teknokent’ten kuluçka ofis ödülü verilecek. Ayrıca, ODTÜ Teknokent Girişimcilik Hızlandırma Programı tarafından San Francisco’da gerçekleştirilecek olan 7 haftalık Hızlandırılmış Girişicilik Programı’na katılım ödülü de sahibini bulacak. Yarışmacılar için etkinliğin son başvuru tarihi 8 Kasım’a kadar internet üzerinden alınacak.

BAKMADAN GEÇME!