Gelenek değişmedi

Güncelleme Tarihi:

Gelenek değişmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2019 13:45

Gençlerbirliği, 1-0 kazanma alışkanlığını, İbrahim Üzülmez döneminde de devem ettiriyor. Kırmızı-siyahlılar, 20 maçın 11’ini, bu sonuçla kazanırken, üç puana ulaştığı 5 karşılaşmada da rakiplerine tek fark yapabildi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’e yükselmek için büyük avantaj elde eden Gençlerbirliği, 30 haftada, galip geldiği 20 maçın 11’ini tek golle kazandı.
Sezonun ilk yarısında; Hatayspor, Osmanlıspor, Afjet Afyonspor, Altay, Boluspor ve Giresunspor’u tek golle geçen başkent ekibi, ilk devre 41 puan topladı.
Lige başladığı Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde ilk yarıda 6 maçı 1-0 kazanan kırmızı-siyahlı ekip, ikinci devrenin ilk 4 maçında sırasıyla; Hatayspor, Altınordu, Eskişehirspor ve Osmanlıspor’a yenildi.
Gençlerbirliği futbol takımının başına liderin 2 puan gerisinde ikinci sıradayken geçen Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, başkent ekibinde yenilgi yüzü görmezken, takımının hiç ikinci gol sevinci yaşayamadı.
Kırmızı-siyahlı takım, Üzülmez yönetiminde çıktığı maçlarda; Altay, Adanaspor, Giresunspor ve Balıkesir Baltok ve İstanbulspor’u 1-0 yenerken, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı.
Genç teknik adam yönetiminde 1-0’lık 5 galibiyetin yanı sıra 1 de beraberlik alarak hiç yenilmeyen Gençlerbirliği, gelecek hafta alınacak sonuçların ardından Kardemir Karabükspor deplasmanında Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantileyebilir.
Gençlerbirliği, sezon içinde aldığı 5 galibiyeti; Altınordu, Gazişehir, Adana Demirspor, Elazığspor ve Ümraniyespor’u ise bir farkla mağlup etti.
Sezonun 30 maçlık bölümünde 20 galibiyet, 4 beraberlik 6 yenilgi sonucunda 64 puan toplayan Gençlerbirliği, ligi sırasıyla Kardemir Karabükspor (d), Abalı Denizlispor, Gazişehir Gaziantep (d) ve Adana Demirspor karşılaşmalarıyla tamamlayacak.
Lider Gençlerbirliği’ni 2 puan geriden takip eden Abalı Denizlispor ise Balıkesir Baltok, Gençlerbirliği (d), Kardemir Karabükspor ve İstanbulspor (d) ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!