Fenomen kediden mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Fenomen kediden mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2019 16:48

Bugün, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Fenomen kedi ‘Ankara’nın Khaleesi’si’ ile kentin sokak hayvanları sorununu konuştuk.

Haberin Devamı

KÖPEKLERE SAHİP ÇIKTI

Khaleesi, en çok da “can dostlarım” dediği köpeklerin yaşadığı problemlerden dert yanıyor. Pet-shop’lardan alınıp, sokağa bırakılan köpekler konusunda somut adımlar atılmasını isteyen Khaleesi, “Benim kötü bir köpek dostum hiç olmadı ama bazı köpek dostlarımın kötü sahipleri olduğunu gördüm” diyor.

BAKAMAYAN SOKAĞA BIRAKIYOR

Khaleesi ayrıca, “Dükkândan mal alır gibi köpek alıyorlar, hediye ediyorlar; bakamayınca da sokağa bırakıyorlar. Bu arkadaşlara, barınaklar da belediye hizmetleri de yetersiz kalıyor. Bu konunun artık yasal yükümlülük altına alınması ve insanların da bilinçlenmesi lazım” ifadelerini kullanıyor.

Fenomen kediden mesaj var

Twitter’da 14 bin takipçisi bulunan ‘Ankara’nın Khaleesi’si, 29 Haziran’da düzenlenen Sokak Hayvanları Çalıştayı’nda çekilen ve 6 milyona yakın izlenen video’su ile fenomen haline gelmişti.

Haberin Devamı

Fenomen kediden mesaj var

‘Ankara’nın Khaleesi’si ve sahibi Çağrı Kaçmaz, bilgisayar başına geçip, sosyal medya hesaplarını birlikte kontrol ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!