Erken goller planı bozuyor

Güncelleme Tarihi:

Erken goller planı bozuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2019 17:49

Son üç maçta, ilk dakikalarda kalelerinde gol görme şanssızlığı yaşadıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Gelen oyuncularla iyi bir karma yaptık. Berabere kalacağımız maçtan yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Süper Ligin 20. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 yenilen Ankaragücü’nde moraller bozuk. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, karşılaşmanın geneline bakıldığında iki taraf için de iyi bir maç olduğunu belirtip, “İzleyenlere keyif verdik. Biz Ankaragücü olarak düşündüğümüz zaman üç haftadır maçın hemen başında gol yeme şansızlığımız var. Gol yemesek buradan puanla dönebilirdik” değerlendirmesinde bulundu.

PENALTILARIMIZ VERİLMEDİ

Karşılaşmada penaltılarının verilmediğini ve bunun da sonuca etki ettiğini savunan Kaplan, şunları söyledi:
“İlk yarıda İlhan’ın bir pozisyonu var. Bin penaltı olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle, Mustafa Öğretmenoğlu hocamızın VAR’a gitmesini bekliyorduk ancak gitmedi. Tabi takdiri onlara bırakıyoruz. İkinci yarıda özellikle baskı kurduğumuz dönemlerde, Sedat’ın bir pozisyonu var, hocamız izah etti, öncesinde ofsayt olduğunu söyledi. Ama onun öncesinde Aydın’ın bir pozisyonu var. Ona da penaltı çalınması gerektiğini düşünüyorum. Bugün İlhan’ın ve Aydın’ın pozisyonlarında Ankaragücü’nün penaltısının verilmediğini düşünüyorum. Pozisyonlar, kesinlikle sahadaki, VAR’daki hocalarımızın takdiri. Kesinlikle onlar daha iyisini değerlendireceklerdir. Ancak benim şahsi görüşüm VAR’a gidilmesi gerekirdi. Bir penaltımız verilseydi biz buradan puanla dönecektik.”

Haberin Devamı

BİZ DE GOLLER KAÇIRDIK

Kaplan, “İyi yoldayız, iyi oynuyoruz” ifadelerini kullanıp, “Gelen oyuncularla birlikte iyi bir karma yaptık. Trabzonspor gibi bir takıma karşı, ligin en çok gol atan takımlarından birine karşı belki pozisyon verdik ama pozisyonlarımız da var. Buradan en kötü 1-1’lik skorla dönebilirdik. Üzgünüz çünkü puansız dönüyoruz. Belki berabere bitecek maçı kaybettik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!