Engelsiz korodan müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz korodan müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2019 14:33

Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu, Ankaralı dinleyicilerle buluştu. Türk-Japon Vakfı Konser Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte koro üyeleri, müzik ziyafeti sundu.

Haberin Devamı

‘Notalar Engel Tanımaz’ sloganıyla yola çıkan Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu, Bursa, Balıkesir, İskenderun, Lüleburgaz ve İstanbul’da verilen konserlerin ardından, Ankara’da da sahne aldı. 20 üyeden 7’sini engelli vatandaşların oluşturduğu koro, sevilen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ezgilerini seslendirdi. Gecenin sonunda Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Filarmoni Orkestrası solisti Murat Karahan da koroyla birlikte Neşat Ertaş’ın ‘Neredesin sen’ türküsünü seslendirdi.

ELDE EDİLEN GELİR ENGELLİLERE

Limak Enerji Dağıtım Gurubu CEO’su İsmail Ergüneş, sosyal sorumluluğun ve çevreyle bütünleşmenin misyonlarının en önemli parçası olduğunu vurgulayarak, “Biz sosyal sorumluluk projelerini çok önemsiyoruz. Topluma dokunmak iyilik hareketlerine öncülük etmek onun katkı sağlayanlarından biri olmak her zaman önceliğimiz. Bu çerçevede bu tür etkinliklerde bulunmak bizim için her zaman heyecan verici” dedi. Konserlerden elde edilen gelir ise engelli vatandaşlar yararına kullanılmak üzere çeşitli kurumlara bağışlanacak. 

BAKMADAN GEÇME!