Düştük yeniden çıkarız

Güncelleme Tarihi:

Düştük yeniden çıkarız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 15:40

Spor Toto Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Osmanlıspor’un orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam, yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Başkent temsilcisinin tecrübeli futbolcusu, önlerine bakmaları gerektiğini belirtip, şöyle konuştu:
“Bolu’da iki etap kamp dönemi geçirerek sezona iyi hazırlandık. Lige iyi başlamak istiyoruz. Düşen takımın ilk hedefi yine Süper Lig’e çıkmaktır. Hedefimiz tabii ki Süper Lig. Takımda iyi bir hava var. Tüm futbolcular, Osmanlıspor’un yeniden Spor Toto Süper Lig’e çıkacağına inanıyor. Umar, Musa Çağıran ve Serdar Gürler gibi önemli isimler gitti ancak onların yerine iyi oyuncuların geldiğini düşünüyorum.”

MUSTAFA HOCA BİZİM ŞANSIMIZ

Sezonu deplasmanda Boluspor ile yapacakları maçla açacaklarını anımsatan Ceyhun, şöyle devam etti:
“Kampımız Bolu’daydı. Yaklaşık 3-4 haftamız Bolu’da geçti. Ligde güçlü rakipler var. Maçlara iyi hazırlanıp hepsinde galip gelmek istiyoruz. Mustafa Reşit Akçay hocayı ligden tanıyordum. Bizim için çok büyük bir şans. Çünkü istese Süper Lig takımı çalıştırabilirdi ama sağolsun bize güvendi. O açıdan çok mutluyuz ve çok şanslıyız. Osmanlıspor ile sözleşmem devam ediyor. Osmanlıspor’a Süper Lig’e dönmesi için yardımcı olmak istiyorum. Umarım iyi bir sezon geçiririm. İnşallah, hep birlikte hedefimize ulaşırız.”

BAKMADAN GEÇME!