Dünya Kupası da gelecek

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası da gelecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2019 15:06

İlk kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi’nde kupayı kazanan Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü’nün takım kaptanı Şeyhmus Erdinç, “Biz kupayı getirdik. İnşallah her zaman Türkiye’de kalacak” dedi.

Haberin Devamı

Erdinç, Gürcistan’da şampiyonluğa ulaştıkları organizasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu. “Türk’ün bayrağının olduğu yerde şampiyonluk olacak, olmak zorunda” diyen Erdinç, “İngilizler, grup maçına çıkarken bize masa başı oyunları yapıp, moralimizi düşürmeye çalıştı. Biz bunları unutmayacağız. Anında karşılık verdik ve onlara 7 gol attık. Türklerle şaka olmaz” ifadelerini kullandı. Çok iyi bir turnuva süreci geçirdiklerini belirten Erdinç, “Böyle bir takıma kaptanlık yapmaktan onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

ZORLU RAKİPLERİ GERİDE BIRAKTIK

Birincilikten başka bir düşüncelerinin olmadığını ve bu hedefle organizasyona gittiklerini belirten Erdinç, şunları söyledi:
“Karşımızda Everton ve Legia Varşova gibi köklü kulüplerin futbol takımları vardı. Ampute futbolda yıllardır kupalara ambargo koymuş Dinamo Altai vardı. Onlarla finalde oynadık. Rusya üst üste üç kez dünya şampiyonu olmuş bir ülke. Biz kupayı getirdik. İnşallah her zaman Türkiye’de kalacak. Ampute futbolda ülkemize getiremediğimiz bir tek Dünya Kupası kaldı. Allah bize o gururu da nasip etsin. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Ampute futbolu, dünyada Türkiye’den sorulacak’ görüşleri var. Biz de onun bu görüş ve duygularına karşılık verecek şekilde hareket edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!