Düğün sahibi ve babaya ceza

Güncelleme Tarihi:

Düğün sahibi ve babaya ceza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2019 10:10

Ankara’nın Akyurt ilçesindeki Güzelhisar Mahallesi İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen kına gecesinde, 13 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuğun tabancayla havaya ateş açtığı anın görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kalabalığın içinde ateş açan çocuğun arkasında asılı pankarttaki ‘Mutluluğa Kurşun Atma’ yazısı da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ankara polisi, internet görüntüsü üzerine harekete geçti. Yapılan inceleme ve araştırma sonucu polis, düğün sahibi K.K.’ya ulaştı. K.K., kendi düğünü olduğunu ve düğünde komşuları olan İ.K.’nın oğlu A.U.K.’nin(13) havaya ateş ettiğini söyledi. İ.K. ve oğlu A.U.K.’nin de olayı doğrulaması üzerine olayda kullanılan kuru sıkı tabir edilen tabanca ve bir adet boş şarjör ile şahıslar polis merkezine götürülerek haklarından işlem başlatıldı.

KALECİK’TE DE AYNI GÖRÜNTÜLER

Öte yandan Ankara'nın Kalecik ilçesindeki başka bir düğünde kaydedilen görüntüye ise havaya ardı ardına ateş eden 6 kişi yansıdı. Görüntüde, sandalyelerde oturan kalabalığın önünden geçerken havaya ateş açan 2 kişi ile oturduğu yerden silahını ateşleyen 4 kişi yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!