Dönüşü muhteşem oldu

Güncelleme Tarihi:

Dönüşü muhteşem oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2019 14:03

Altı yıl önce son bölümüyle ekrana gelen fenomen dizi Behzat Ç., uzun bir aranın ardından Blu TV projesi olarak geri döndü.

Haberin Devamı

Bundan birkaç ay önce dizinin yeniden çekileceği haberleri çıkmaya başladığında kadroda kimlerin olacağı, eski ekibin yine buluşup buluşmayacağı, eski başarısını yakalayıp yakalayamayacağı merak edildi. Fatih Artman, Seda Bakan gibi önemli oyuncuların kadrodan ayrılması, dizinin sevenlerini üzse de Behzat Ç., 25 Temmuz Perşembe günü yayınlanan yeni bölümüyle adeta bomba etkisi yarattı. Dizinin yayınlandığı Blu TV, çok sayıda yeni üye kazandı. Dizinin izleyicileri sosyal medyada yeni sezonla ilgili olarak övgü dolu paylaşımlar yaptı. Twitter’daki bazı Behzat Ç. paylaşımları ise şöyle:

HOŞ GELDİN AMİRİM

-Hastasıyım şu dizinin bana hiçbir kızın veremeyeceği mutluluğu veriyor.
-Youtube’da geçemediğim tek reklamsın Amirim.
-Gidin Emniyet’e haber verin bundan sonra kimse emniyette değil. Behzat Ç. geri döndü.
-Hiçbir şey bıraktığım gibi değil. Ekip dağıldı. Melih Gökçek bile gitti. Bir Gençler; o da düştü çıktı. Hoş geldin Amirim.
-Ankaralıyım diyorsa atın çöpe merdiven altıdır o. Angaralıyız dibine kadar özlemişiz la.
-Behzat Ç.’yi bugün izleme fırsatı buldum, o nasıl özlemekmiş arkadaş! Sanki bir parçam yıllar sonra geri dönmüş gibi, öyle gülümseyerek baktım ekrana, çok acayip hakikaten.
-Behzat Ç. izliyorum biliyorsunuz ki bu Ankara özlemini zirveye çıkartan bir olaydır.”

Yeni sezonun ikinci bölümü 1 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!