Defansa zorunlu rotasyon

Güncelleme Tarihi:

Defansa zorunlu rotasyon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2019 15:24

Ankaragücü’nde kritik Çaykur Rizespor maçı öncesinde Kitsiou ve Pinto cezalı. Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, iki oyuncunun savunma organizasyonunun önemli parçaları olduğunu ancak alternatif isimleri maçı hazırladıklarını belirtti. Kulusiç ise zorlu karşılaşmada forma giyebilecek durumda.

Haberin Devamı

Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi ile kümede kalma savaşı büyük bir heyecana sahne olurken, tehlike bölgesinin hemen üzerinde bulunan ve 36 puana sahip Ankaragücü, yarın Çaykur Rizespor ile kendi evinde karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekipte, savunmanın sağ kanadında oynayan Kitsiou ile sol kanadında görev yapan Pinto, kart cezalısı oldukları için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Takıma ikinci yarıda katılan Kitsiou, Beşiktaş maçında 4. sarı kartını görüp cezalı duruma düşerken, Pinto, toplamda 8. sarı karta ulaşıp, ikinci kez bir maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

CEBRAİL VE MEHMET HAZIR KITA

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Kitsiou ve Pinto’nun savunma organizasyonunun önemli parçaları olduğunu hem defansi ve hem de ofansif anlamda iyi maçlar çıkardıklarını belirtip, şöyle konuştu:
“Önümüzde zorlu bir maç var. Biz, kazanıp kendimizi en güvenli yere taşımaya kararlıyız. Rakibimiz de ligin ilk yarısında sıralamanın dibinde iken ikinci yarıdaki çıkışı ile önemli bir sıçrayış gerçekleştirdi. Şimdi ilk 5 hedefini dillendiriyorlar. İkinci yarıda grafiği yükselen iki takımın puan mücadelesi çetin geçecek. Kitsiou ve Pinto’nun olmayışı bizim için büyük kayıp ancak yerlerine oynayacak arkadaşların da görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Alternatif isimler üzerinde, antrenmanlarda çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu an için sağ kanatta Cebrail, sol kanatta ise Mehmet Sak ağırlık basıyor. Biz tüm hesabımızı bu maçtan puan ve puanlar allak üzerine yapıyoruz. Sahamızda, seyirci desteğini de arkamıza alıp, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.”
Kaplan, Beşiktaş maçında burun kemiği çatlayan ve ikinci yarıda oyuna devam edemeyen Ante Kulusiç’in zorlu karşılaşmada forma giyeceğini söyledi. Ankaragücü’nde Djedje de maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!