Çocuk kavgası ölümle bitti

Güncelleme Tarihi:

Çocuk kavgası ölümle bitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 10:01

Mamak’ta çocukları arasında kavgadan dolayı aralarında husumet bulunan müteahhit ve mobilyacı arasındaki tartışma kanlı biti. Taraflardan biri hayatını kaybederken diğeri ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

Mamak’ta müteahhit İbrahim Bolat ile mobilyacı Şuayip Çelik’in çocuk kavgası faciayla sonuçlandı. Çocukları yüzünden çıkan tartışmada Çelik, Bolat’ın kafasına bıçak sapladı. Bolat ise tabanca ile Çelik’in başına ateş ederek öldürdü. Başak Mahallesi’nde meydana gelen olayda emniyet birimlerinden edinilen bilgiye göre aynı mahallede oturan Bolat ile Çelik’in arası, çocuklarının karıştığı bir olay nedeniyle bozuldu. Akşam saatlerinde Mamak Belediyesi Başak Gençlik Merkezi önünde tesadüfen karşılaşan Bolat ile Çelik arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Çelik, üzerinde taşıdığı bıçağı Bolat’ın sol şakağından kafasına sapladı. Bunun üzerine Bolat, tabanca ile Çelik’e ateş açtı. Kafasına bir kurşun isabet eden Çelik, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Çelik hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KAFASINDA BIÇAKLA HASTANEYE

Bolat ise kafasına saplı bıçak ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan ve şuuru kapanan Bolat, daha sonra ameliyata alındı. Yoğun bakım üniversitesinde tutulan Bolat’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!