Çatıda, tepede sinyal bekliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Çatıda, tepede sinyal bekliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 09:33

Balâ merkezine yaklaşık 22 kilometre uzaklıktaki Aşağı Hacı Bekir Mahallesi'nin tümü mobil telefon hizmetlerinden faydalanamazken vatandaşlar telefon görüşmesi için mahalle çevresindeki tepe ve çatılara çıkmak zorunda kalıyor.

Haberin Devamı

Mahallede GSM şebekelerinin iyi çekmemesi mahalle sakinlerinin tepkisini çekerken, Vatandaşlar, köylerine bir şebeke alıcısı kurulmasını istiyor. Bölgede yaklaşık 100 konut bulunurken, vatandaşlar yetkililerden acil çözüm bekliyor.

ŞU AN ÇOK MAĞDURUZ

Köy sakinlerinden Enise Cihaner, Kocaeli'nde vatani görevi yapan oğlu Haydar Cihaner ile hafta içi telefonla görüşme gerçekleştiremediğini belirterek, “Tepelere çıkarak görüşme yapıyoruz” dedi. GSM operatörlerine defalarca müracaat etmelerine rağmen çözüm alamadıklarını savunan mahalle muhtarı Cemal Bektaş da, “Gerek resmi dairelerden gerekse vatandaşlar bana ulaşmak istiyor. Sürekli olarak yüksek bir yerde durmam gerekiyor. Bunu da yapıyorum. Bu sorunun çözülmesi için köy sakinleri baskı yapıyor. Muhtar olarak bu soruna çözüm bulamamanın ezikliğini yaşıyorum. Şu anda çok mağduruz” açıklamasını yaptı. Mahallenin cami imamı Gurbet Batıt da, müftülükten internet üzerinden gönderilen Cuma Hutbesi’ni tepelere çıkarak alabildiğini dile getirdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!