Bulaşıkçılıktan patronluğa

Güncelleme Tarihi:

Bulaşıkçılıktan patronluğa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2019 14:48

Ankara'da yaşayan 53 yaşındaki Tamer Özkan, babasının sporcu olmasına karşı çıkması üzerine 11 yaşında bir restoranın bulaşıkhanesinde işe başladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2.5 yıl bulaşıkçılık yapan Özkan, daha sonra garson ve kalfa olarak çalıştı. Yemek yapmaya ilgi duyan Özkan, ardından da mutfağa geçerek aşçı oldu. Şimdilerde, ortak olduğu restoranı işleten Tamer Özkan, “Ülkemizde parası olan herkes yiyecek ve içecek sektörüne giriyor. Ve bu işe profesyonel ekiple bakmadığı için ülkenin toplamında bu yüzden gelişmiyor sektör” diyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!