Bu sergi benim Ankara'ya saygı duruşum

Güncelleme Tarihi:

Bu sergi benim Ankaraya saygı duruşum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2019 10:00

Oyuncu ve müzisyen Hümeyra, kendi adını taşıyan resim sergisini Armoni Sanat Galerisi’nde Ankaralıların beğenisine sundu. Ankara doğumlu ünlü sanatçı, sergisi için, “Bu sergi benim, Ankara’ya saygı duruşum” diyor.

Haberin Devamı

Usta sanatçı Hümeyra’nın, Ankara’da ilk kez açtığı resim sergisinde, kadın portreleri yer veriyor. Resimlerindeki her bir kadının kendi içinde yer alan kadınlar olduğunu ifade eden Hümeyra, “Kızlar farklı ama hepsinin annesi aynı” dedi. Hümeyra, sergiyle ilgili olarak şunları söyledi:
“Uzun süredir resim yapıyorum ama televizyon projeleri nedeniyle vakit olmadığından bir süre ara vermek zorunda kalmıştım. Geçtiğimiz Mayıs ayından beri proje kabul etmiyorum. Zaten dizi mantığı da çok değişti, iyi projeler de gelmiyor. Ben de kendimi atölyeme kapattım ve resim yapmaya başladım.” Sergi, 31 Mayıs’a kadar Armoni Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

ESKİ MAHALLEMİ TANIYAMIYORUM

Ankaralı olan ancak uzun bir süredir başkente gelemediğini söyleyen usta sanatçı, babasının Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hocalık yaptığını, şimdi fakültede bir dersliğe babasının isminin verildiğini anlattı. Çocukluk yıllarında Kızılay’da yaşadıklarını söyleyen Hümeyra, şimdi ise eski mahallesinin çok değiştiğini ve tanımakta güçlük çektiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!