Bu evler siz yokken de yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu evler siz yokken de yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2018 18:13

Gölbaşı Mogan Gölü’nün yanı başındaki Terrace Mogan Konakları’nda yeni bir yaşam başlıyor. ÖRYAP İnşaat’ın Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirdiği Terrace Mogan Konakları projesinde teslimat, 2019’un eylül ayında başlıyor.

Haberin Devamı

Her biri 800 metrekare alana sahip 17 adet villadan oluşan projeyle ilgili Terrace Mogan Konakları Satış Koordinatörü Merve Arslan, şunları söyledi:

10 DAKİKADA ÇANKAYA

“Tek bir villa alanını 800 metrekare olarak belirledik. Projeyi, Ankara’da yaşayan insanların en çok özlem duyduğu yeşil bir doğanın içinde konumlandırdık. Öyle ki bu doğanın ışıltısı her an hissedilsin diye geniş ve ferah teraslar tasarladık. Biz, Mogan Gölü’yle uyandığınız bir günde, sizi 10 dakikada Çankaya’daki merkezi yere ulaştırıyoruz. Hedefimiz, burada yaşayanları elimizden geldiğinde şımartmak. Her villaya özel olarak tasarlanan kapalı-ısıtmalı yüzme havuzu var. Başka projelerde ortak sauna, hamam vs. gibi söylemler kullanılıyor. Ancak bu projede size özel hazırlanan sauna, Türk hamamı gibi sağlıklı olanaklara yalnızca keyfiniz ortak oluyor.

Haberin Devamı

DAİMA KORUMA ALTINDA

Burada yaşayacak olan birçok insan günün belli bir kısmını iş yerinde geçirecek ve eve geldiğinde TV’yi açmak, sıcaklığı ayarlamak, odaları kontrol etmek gibi işlerle uğraşmayacak. Örneğin, ev sahibi evde yokken kapı çaldığında, sistem ziyaretçinin fotoğrafını otomatik olarak kaydedecek çünkü burası sizin eviniz ve bu evde yer alan akıllı ev sistemi size üst düzey bir güvenlik hizmeti sunuyor. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmetiyle siz yokken de yaşamaya devam eden evinizi her daim koruma altında tutuyoruz.

KIŞ BAHÇESİ DE VAR

Mogan Gölü çevresi, yazları ayrı kışları ayrı güzellikte yaşayan bir yer; doğanın bu güzelliğine biz de kayıtsız kalamadık ve projede her villaya bir kış bahçesi bir de Terrace Mogan Garden adıyla yaz bahçesi armağan ettik. Her villa içinde 4 araç kapasiteli bir otopark yer alıyor. Ayrıca yerden ısıtma sistemi sayesinde yalnızca siz değil araçlarınız da üşümeyecek. Ayrıca diğer fazlalıklar için de çok amaçlı depo alanları tasarladık. Bu projede fazlalıklara yer yok dersek yalan olur, ihtiyacınız olan her şey için yeriniz var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!