Beştepe’de Sözeri rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de Sözeri rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 16:54

Gençlerbirliği’nde yeni sezon kadrosu ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Nadir Çiftçi transferini tamamladıklarını belirtip, “Teklif götürdüğümüz Burak Çalık, bizi oyaladı. Artık, bedava da gelse aldırmam” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Gençlerbirliği’nde, kadro kurma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkent ekibinin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Biten sezonun devre arasında Fransa’nın Saint Entetien takımından transfer edilen savunma oyuncusu Florentin Pogba’nın takımdan ayrılma isteğini yönetime ilettiğini söyleyen Sözeri, şöyle konuştu:

“Pogba aramızda olamayacak. Sessègnon’u bırakmak istemiyoruz. Oyuncumuza gelen teklifler var. Başkanımız Sessègnon’un sözleşmesini uzatmak istiyor. Menajerler ya da bazı kişiler futbolcunun kafasını karıştırıyor. Baltok Balıkesirspor’dan Burak Çalık ile bir süre önce konuştuk. Kendisinden yaklaşık bir haftadır haber almıyoruz. Yöneticileri aradım ve Burak Çalık’ın transfer edilmemesi yönünde rapor verdim. Bu saatten sonra Burak istese bile bu transfer olmayacak. Gençlerbirliği kullanılacak bir kulüp değil. Burak’ın olumlu ya da olumsuz, bize dönmesi lazımdı. Burak Çalık’a da kırgınım. Artık bedava gelse de bu transferi yaptırmayacağım.”

Haberin Devamı

SAĞ BEK ADAYI UĞUR AKDEMİR

Takım kaptanlarından Ahmet Oğuz için Göztepe’nin devrede olduğunu belirten Sözeri, şunları söyledi:
“Ahmet Oğuz’a Göztepe talip. Bu transfer tıkandı gibi ancak bayramdan sonra somut adımlar atılacaktır. Sağ bek pozisyonunda Zeki ve Ahmet Oğuz şu anda takımda. O bölgede transfere ihtiyacımız olabilir. Benim sağ bek pozisyonu için transferim hazır. Uğur Akdemir ile konuştum. Ahmet ya da Zeki’nin ayrılığı durumunda direkt Uğur’u transfer edeceğiz.”
Uğur Akdemir, geride kalan sezon, Erkan Sözeri’nin çalıştırdığı Gazişehir Gaziantep takımında forma giydi.

4 OYUNCU GİTTİ

Gençlerbirliği’nde şu ana kadar 4 oyuncu ile yollar ayrıldı. Sözleşmesi biten Uğur Çiftçi, Demir Grup Sivasspor’a giderken, kontratı karşılıklı anlaşma ile feshedilen Abdur Rahman Khalili, Kasımpaşa’ya imza attı. Elvis Manu ve Aydın Karabulut’un da mukavelesi uzlaşı yolu ile sonlandırıldı. Ahmet Oğuz için Göztepe’nin yanı sıra Kayserispor’un da devrede olduğu belirtiliyor. Adanaspor’dan Bekir Yılmaz ve Osmanlıspor’un kalecisi Hakan Arıkan ile anlaşıldığı ifade ediliyor. Daha önce Türkiye’de Kayserispor ve Eskişehirspor’da görev yapan ve son olarak İskoçya Ligi ekiplerinden Celtic’te forma giyen 26 yaşındaki forvet Nadir Çiftçi’nin transferi kesinleşmiş durumda.

Haberin Devamı

HAZIRLIK KAMPI YURT İÇİNDE

Gençlerbirliği’nin yeni sezon kamp programı belli oldu. Hazırlıklarına 25 Haziran’da Ankara’da Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde başlayacak olan Gençlerbirliği, daha sonra Kızılcahamam ve Bolu’da yapacağı iki kamp ile sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek.
Kızılcahamam kampı 3 Temmuz’da başlayacak ve 14 Temmuz’da noktalanacak. Bolu’da yapılacak kamp ise 17 Temmuz – 28 Temmuz aralığında gerçekleştirilecek. Daha sonra Ankara’ya dönecek olan başkent ekibi, yeni sezon öncesi son hazırlıklarını yine İlhan Cavcav Tesisleri’nde noktalayacak.

BAKMADAN GEÇME!