Beştepe’de köklü revizyon

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de köklü revizyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 14:40

Gençlerbirliği’nden ayrılan oyuncular kervanına Alexander Scekic de katıldı. Karadağlı oyuncu, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Partizan’a transfer olurken, kırmızı-siyahlı ekibin geçen sezonu tamamlayan kadrosunda yer bulan 17. isim de Başkent’ten gitti.

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin ilk iki haftasını galibiyetle kapatan Gençlerbirliği, Karadağlı orta saha oyuncusu Alexander Scekic ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Sırp temsilcisi Partizan, Aleksandar Scekic’i transfer etti.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, yaptığı açıklamada, “Partizan ile bonservis konusunda anlaştık. Futbolcumuzun değerini biliyoruz. Karadağ Milli Takımı’nda da oynuyor. Fakat bu lige uygun şekilde ekonomimizi ayarlamamız gerekiyor. Kendisine kariyerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Başkent ekibinin 2016 yazında kadrosuna kattığı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Spor Toto Süper Lig’de 35, Türkiye Kupası’nda ise 9 karşılaşmaya çıktı.

7 OYUNCU SÜPER LİGE GİTTİ

Haberin Devamı

Partizan, 23 Ağustos Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş’ı ağırlayacak.
Bu sezona yeni bir yapılanma ile başlayan Gençlerbirliği’nde, Scekic, geçen sezon kadroda yer bulup, Başkent’ten ayrılan 17. oyuncu oldu.
Kırmızı-siyahlı ekipte daha önce; Uğur Çiftçi ve Aydın Karabulut (Demir Grup Sivasspor), Marko Milinkoviç ve Kamal Issah (Eskişehirspor), Serdar Özkan (Antalyaspor), Elvis Manu (Akhisarspor), Mehmet Taş (Denizlispor), Abdul Khalili (Kasımpaşa), Zeki Yavru (Trabzonspor), Murat Duruer (Adana Demirspor), Ousmane Ndiaye (Osmanlıspor), Petar Skuletic (Fransa-Montpelier), Alexander Scekic (Sırsbistan-Partizan), Sergey Palitsevich (Kazakistan - Kairat Almaty), Johannesf Hopf (Ankaragücü), Florentin Pogba ve Diallo Guidileye (Kulüpsüz)
Gaziantepspor ile anlaşan kaleci Nihat Şahin’in sözleşmesi, sezon devam ederken, Mart ayında karşılıklı anlaşma ile sonlandırılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!