Beştepe’de ayrılık rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de ayrılık rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2019 09:04

Transfer tahtasını açma girişimlerini sürdüren A.Gücü’nde, bir oyuncu daha kulüpten ayrıldı.

Haberin Devamı

Sezon başında Portekiz’in Maritimo takımından transfer edilen Erdem Şen, sözleşmesini sonlandırmasının ardından, yine Portekiz’e döndü ve Chaves ile 6 aylık mukavele imzaladı. Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının ilk haftasında, şampiyonluk yarışı veren ekiplerden biri olan Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Ankaragücü’nde ayrılık zincirine yeni bir halka daha eklendi. Sarı-lacivertli ekibin yönetimi, transfer yasağını kaldırmak ve ara dönemde transfer tahtasını açabilmek için girişimlerini sürdürürken, orta saha oyuncularından Erdem Şen, sözleşmesini sonlandırdı ve Portekiz’in Chaves takımına transfer oldu. Portekiz temsilcisinden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi. Erdem Şen, sezon başında Ankaragücü’ne, yine Portekiz Ligi ekiplerinden Maritimo’dan gelmiş ve sarı-lacivertli forma altında Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 maçta oynamıştı.
Galatasaray’ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao’yu transfer ettiği Chaves, Portekiz Ligi’nde 12 puanla 17. sırada yer alıyor.

GİDENLER ORTA SAHA AĞIRLIKLI

İlk devrenin sona ermesinin ardından Ankaragücü’nden ayrılan oyuncu sayısı 4’e yükselirken, gidenlerin orta alan ağırlıkta olması dikkati çekti. Yaşanan ekonomik krizi gerekçe göstererek, alacaklarını zamanında alamadıkları için kulüple yollarını ayıran isimlerden, Lenre Kehinde, Spor Toto Birinci Futbol Ligi temsilcilerinden Denizlispor’a, Anton Putsila, aynı ligde mücadele veren Altay’a transfer oldu. Sezon başında büyük umutlarla Hollanda’dan transfer edilen ve ilk dönemdeki başarısını sonraki döneme taşıyamayan Younes Mokthar ise takımdan ayrıldı.

ERDEM VE YALÇIN İDMANA ÇIKMADI

Ankaragücü, Cumartesi günü karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin antrenmanına sakatlıkları devam eden Erdem Özgenç ile Yalçın Ayhan katılmadı. Başkent ekibi, hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç için Antalya’dan, İstanbul’a geçecek. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, her şeyi bir kenara bırakıp, zorlu maça motive olduklarını söyledi.
Galatasaray kulübü, sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan tribündeki yerlerin bilet fiyatını 80 TL olarak açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!