Bestekar’da pompalı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Bestekar’da pompalı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2018 11:58

Ankara'da motosikletteki iki kişiden birinin silahla ateş açması sonucu üç kişi yaralandı. Çankaya Bestekar Caddesi'ne gelen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen motosikletli iki kişiden biri, K.Y.'ye pompalı tüfekle ateş etti.

Haberin Devamı

Tüfekten çıkan saçmalar K.Y.'nin yanı sıra o sırada çevrede bulunan Y.A. ve R.Ö.'ye isabet etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Saldırıda yaralananlar, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırganların hedefindeki K.Y.'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

CİNSEL ORGANINA ATEŞ ETTİ

Olay yerini şerit çekerek kapatan polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurdu. Kaçan zanlıların eşkal bilgilerini alan polis, şahısların yakalanması için harekete geçti. Olay Yeri İnceleme birimine bağlı ekipler, etraftaki deliller üzerinde çalışma yaptı. Görgü tanığı Serkan Kaynak, motosiklet sürücüsünün kask taktığını söyledi. Sürücünün arkasında oturan saldırganın motosikletten inerek elindeki pompalı tüfekle bir kişinin cinsel organına ateş ettiğini belirten Kaynak, "Ateş esnasında tüfekten çıkan saçmaların sokağın köşesinde oturan kişinin bacağına isabet ettiğini gördüm. Daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtılar" diye konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!