Beş zehir taciri yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Beş zehir  taciri yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 15:28

Çankaya'da sokak aralarında “torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satışı yapanlara yönelik operasyonda 5 kişi yakalandı. Tutuklanan 5 kişinin üst aramalarında ve araçlarının zula bölümlerinde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haberin Devamı

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul çevrelerinde, sokak aralarında, eğlence mekanlarında uyuşturucu satıcılarını takibe aldı. Yapılan takibin ardından Altınpark’a gelen gençlere uyuşturucu madde satan O.P. ve Ç.M. gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda operasyonu genişleten ekipler, H.T, H.İ ve H.A’yı kovalamaca sonucu yakaladı. Emniyetteki ifadelerinin ardından 5 şüphelide çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KENTİ BÖLGELERE AYIRMIŞLAR

Yapılan çalışmalarda torbacıların bir birleriyle bağlantılı olduğu, Altındağ’da temin ettikleri uyuşturucuları kendi bölgelerinde sattıkları öğrenildi. Torbacıların kenti bölgelere böldükleri, her sokak, okul, eğlence mekanının ayrı ayrı torbacılara zimmetlendiği, her torbacının sadece sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı kaydedildi. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, araçlarında zula tabir edilen bölmelerde uyuşturucu sakladıkları da ortaya çıkarıldı. Operasyonda uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen çok miktarda paraya da el konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!