‘Ben şeytanım’ dedi ölüm saçtı

Güncelleme Tarihi:

‘Ben şeytanım’ dedi ölüm saçtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 10:07

Etimesgut’ta otobüs durağında bekleyen vatandaşlara yaklaşan Hakkı Ç. “Ben şeytanım” diyerek bıçakla saldırdı. Saldırgan, iki kişiyi yaralarken, Mert K. ile Hayrullah A.’yı öldürdü.

Haberin Devamı

Etimesgut’ta sabah saatlerinde işe gitmek için otobüs durağında bekleyen vatandaşların yanına gelen Hakkı Ç. duraktakilere, “Sen Müslüman mısın?” diye sordu, “Müslümanım” cevabını alan saldırgan “Ben şeytanım” diyerek elindeki bıçakla saldırdı. Duraktaki vatandaşlar sağa sola kaçışırken, Mert K., Hayrullah A. ve ismi belirlenemeyen 2 kişi bıçak darbeleriyle yaralandı. Hakkı Ç., yere yığılan Mert K. ve Hayrullah A.’yı bıçaklamaya devam etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hayrullah A. ile ismi belirlenmeyen 2 kişiyi hastaneye kaldırırken, Mert K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan Hayrullah A.’nın ise yolda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Polis ekipleri, saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Hakkı Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

‘SEN MÜSLÜMAN MISIN?’ DİYE SORDU

Olayın görgü tanıklarından esnaf Alim Köse, “Saldırgan ‘Sen Müslüman mısın?’ diye sormuş. Onlar da ‘Müslümanım’ deyince saldırmış” dedi. Ölenlerden Mert K.’nın dayısı Eyüp Güneş, “O şahıs böyle bir katliam yaptı ve bizleri yaktı. Adalete güveniyoruz. İnşallah bu saldırgan gerekli cezayı alacaktır” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!