Paslı ve bozuk

Güncelleme Tarihi:

Paslı ve bozuk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2019 15:09

Hürriyet Ankara okurları, kentte yaşanan sıkıntıları WhatsApp Şehir Hattı’na ulaştırmaya devam ediyor. Kentte bazı bölgelerde çalışmayan üst geçit asansörleri ve yürüyen merdivenler ile bozuk kaldırımları fotoğraflayarak gönderen okurlar, sorunların çözümünü bekliyor.

Haberin Devamı

Havettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi önündeki üst geçitin asansörleri uzun süredir çalışmıyor. Yaşlı ve çocuklu hastalar çok zorluk yaşıyor. Bir yıldır kullanılmadığı için de kapılar pas tutmuş durumda.”

ÇALIŞTIĞINI HİÇ GÖRMEDİK

Eskişehir Yolu üzerinde, Söğütözü metro istasyonu ile Armada AVM’nin yakınındaki yürüyen merdivenlerinin ikisinin aynı anda çalıştığını hiç görmedik. Aradığımızda da ‘Tamir ediliyor, parça bekleniyor’ deniyor. Büyük bir takipsizlik var. Başkent’e yakışıyor mu?

Paslı ve bozuk

KALDIRIMDA TUZAK VAR

“Ümitköy 2521. Cadde TEONA Konutları yanındaki parkın önündeki kaldırımlar yaklaşık 3 aydır bu halde. Kaldırımın hali perişan. Yaşlılar ve çocuklar için tehlike oluştururken, görme engelli vatandaşlar için ise olası bir faciaya yol açabilecek bir ihmal söz konusu. Buraya takılan düşüyor. Yetkililerin bir an önce bu durumu düzeltmesini istiyoruz.”

Haberin Devamı

Paslı ve bozuk

PARKTAKİ TEHLİKE

Okurumuz Ege Özen bu fotoğrafı Emek Mahallesi Bişkek Caddesi ile Kırım Caddesi arasındaki Yunus Emre Parkı’nda çekmiş ve şöyle demiş: “Profil yapı yıllardır bu şekilde duruyor. Profiller paslanmış, kaynak yerlerinden kopmuş, her an bir tehlikenin habercisi. Bu alanda çocuk parkı da var. Olabilecek bir kazadan kim sorumludur?”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!