Basın turnuvasında heyecan sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Basın turnuvasında heyecan sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2019 15:03

Basın mensuplarını sahada buluşturan Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası’nda heyecan, ilk tur eleme maçlarıyla başladı.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi’nin, televizyon kanalları ve gazetelerde görev yapan basın mensuplarını yeşil sahada buluşturduğu Basın Futbol Turnuvası’nda ilk tur heyecanı devam ediyor. Eleme usulü gerçekleştirilen ve 32 medya kurumun katıldığı turnuvada, basın mensupları eleme müsabakalarında ter döküyor. Her gün iki karşılaşmanın oynandığı turnuvada, ilk üç gün geride kaldı.

CNN RADYO ÜST TURDA

Turnuvanın başladığı salı günkü maçlarda karşı karşıya gelen takımlardan A Haber, rakibi Kanal D’yi 14-0’lık yenerek bir üst tura çıktı. CNN Türk turnuvadan çekildiği için rakibi Show TV de hükmen galip sayıldı. Şimdiye kadar oynanılan diğer maçlardaki skorlar ise şöyle: Kanal Urfa TV 17-0 Star TV, Çay TV 11-2 Ülke TV, TV Net 14-3 A Spor, CNN Radyo 8-2 Akit Medya Grubu.

FİKSTÜR

Haberin Devamı

İlk turda oynanacak diğer maçların fikstürü:
Sabah-Akşam, Polis Radyosu-Beyaz TV, ATV-SGK TV, Habertürk-TGRT TV, Hürriyet–Milliyet, NTV-Diyanet TV, Anadolu Ajansı-Milli Gazete, FOX TV-Kanal 7, TRT-DHA, KON TV-İHA.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!