Başarılı isimlerden başarısızlık hikâyeleri

Güncelleme Tarihi:

Başarılı isimlerden başarısızlık hikâyeleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 13:36

Ünlü isimler, FuckUp Nights Ankara’da bu defa ‘başarı’ değil, ‘başarısızlık’ hikâyelerini anlatacaklar. 29 Aralık’ta, MEB Şura Salonu’nda gerçekleşecek etkinliğe katılacak olan isimler arasında ünlü rapçi Ezhel ve oyuncu Hatice Aslan da yer alıyor.

Haberin Devamı

‘Fuckup Nights’, başarısız olmuş girişim ve projelerin hikâyelerinin paylaşıldığı, sorgulandığı, kutlama havasında geçen küresel bir hareket.
İki yıldır her ayın son pazartesi günü başkent Ankara’da da düzenlenen FuckUp Nights Ankara, 2018 yılını geniş kapsamlı bir etkinlikle kapatacak. 29 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de MEB Şura Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlikte Ezhel ve Hatice Aslan gibi ünlü isimler başarısızlık hikâyelerini anlatacak. IEEE ODTÜ Öğrenci Topluluğu işbirliği ile düzenlenecek etkinliğin sunuculuğunu Öykü Göğer, moderatörlüğünü ise Mehmet Auf üstlenecek.
Etkinlikte ayrıca stratejist ve blockchain araştırmacısı Dr. Gökçe Phillips, Girişim Hareketi Kurucusu ve JCI 2015 Dünya Başkanı İsmail Haznedar, konuşmacı ve yazar Dr. İzzet Memi, Edelkrone kurucusu Kadir Köymen, radyo programcısı Özgür Aksuna, strateji ve iş geliştirme yöneticisi Ulaş Mallı da, konuşma yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!