Ankaragücü’ne İngiliz rakip

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’ne İngiliz rakip
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2019 09:29

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Londra Belediye Başkanı Sadig Khan ile görüşüp, Eryaman Stadı’nda hazırlık maçı oynanması konusunda söz aldıkları bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İngiltere ziyaretinde, Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan’ın konuğu oldu. Buluşmada, iki ülke Başkentleri arasında işbirliği görüşmeleri yapılırken, Ankaragücü ile ilgili konu da gündeme geldi.
Başkan Mansur Yavaş görüşmede, Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan’dan köklü bir İngiliz kulübünün Ankara’ya getirilmesi ve Ankaragücü ile hazırlık maçı oynaması konusunda söz aldığını, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
Buluşmada, Mansur Yavaş, Sadiq Khan’a adının yazılı olduğu bir Ankaragücü forması hediye etti. Ankaragücü ile bir İngiliz kulübü arasında Eryaman Stadyumu’nda oynanması planlanan hazırlık maçı öncesinde iki kulüp arasındaki yazışmaların ilerleyen dönemde hız kazanacağı belirtildi. Mansur Yavaş, bir sürü önce Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin kendisini ziyaretinde bu konu ile ilgili bir çalışma içinde oldukları bilgisini verip, Avrupa’nın ünlü bir takımını Ankara’ya getirmek için girişimde bulunacaklarını dile getirmişti.

BAŞKAN İLE KAPLAN GÖRÜŞTÜ

Ankaragücü yeni sezon ile ilgili çalışmaları yürütürken, geride kalan sezon takımın teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Kaplan ile Başkan Mehmet Yiğiner bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, geçen sezonun durum değerlendirmesi yapılırken, gelecek sezonla ilgili düşünceler paylaşıldı. Görüşme sonunda, net bir tablonun ortaya çıkmadığı öğrenildi.
Ankaragücü yönetimi, kaleci Korcan Çelikay’ın ardından, takım kaptanlarından Sedat Ağçay’ın da sözleşmesinin uzatılması konusunda anlaşma sağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!