Ankaragücü’nde yüksek gerilim

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde yüksek gerilim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2019 14:12

Sosyal medya üzerinde açılan “Yiğiner şartsız istifa” hesabına mevcut başkan Mehmet Yiğiner’in sert yaklaşımına, taraftarın tepkisi, Beştepe’deki sürecin bundan sonra daha da sancılı geçeceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde saha içinde düşen performans, kısa sürede yaşanan teknik adam değişikliği, transfer tahtasının açılamaması, bazı oyuncuların ayrılması bazılarının da yönetime rest çekmesiyle başlayan gerginlik, başkan Mehmet Yiğiner ve başkan adayı Murat Ağcabağ’ın karşılıklı demeçleri ile iyice tırmandı.
Ara transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala somut adım atılamaması taraftarı endişelendirirken, tepki sesleri de yükselmeye başladı.
Yönetim kanadından Metin Akyüz’ün, 15 milyon TL’ye ihtiyaç duyulduğunu, başkan adayı Murat Ağcabağ’ın başında olacağı icra kurulunun, bu miktarı kulübe borç olarak verebileceği açıklaması, karşılık bulmadı.
Sosyal medya üzerinde açılan “Yiğiner şartsız istifa” hesabına mevcut başkan Mehmet Yiğiner’in sert tepkisine, taraftarın da aynı sertlikte karşılık vermesi, Beştepe’deki sürecin bundan sonra daha da sancılı geçeceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

BAŞKAN YİĞİNER'E GÜVENMİYORUM

A.Gücü başkan yardımcısı Metin Akyüz, katıldığı bir programda, futbolcu alacaklarının ödenmesi ve transferin açılması için 15 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu, bu parayı, başkan adaylığını açıklayan Murat Ağcabağ ve arkadaşlarının kulübe borç olarak verebileceklerini söylemiş, istendiği takdirde bu girişim için Ağcabağ başkanlığında bir icra komitesi kurulabileceğini dile getirmişti.
Ağcabağ, Akyüz’ün iyi niyetli bir çabada bulunduğuna inandığını ve saygı duyduğunu ancak, Başkan Yiğiner’e güvenmediğini belirterek öneriyi reddetti.
Ağcabağ, Yiğiner’in şart koşmaktan vazgeçmesi gerektiğini belirtip, “İstifa edip kulübün önünü açsın. Ben ve arkadaşlarım, tüm borçları ödemeye, transfer yasağını kaldırıp, takıma takviyeler yapmaya hazırız” dedi.

BU ÇOCUKLARIN SORUNU İLGİSİZLİK

Ağcebağ, El Kabir, Djedje, Molulin ve Faty ile çektirdiği fotoğrafla ilgili olarak da şöyle konuştu:
“Futbolcuların bazılarının alacaklarını ödeyeceğim dediğimde kimse ses çıkarmadı, tepki göstermedi. Her kesimden destek aldım. Bunun için onlarla buluşmam doğal değilmi. Bu çocukların en büyük sorunu ilgisizlik. 4 saat oturduk, dertleştik. Diğer yabancı ve yerli oyuncular da aradı onlarla da konuşacağım. Sorunun para olmadığının altını çiziyorlar. İlgisizlik, verilen sözlerin yerine getirilmemesi onları rahatsız ediyor. El Kabir, yeni yıla girerken başkana üç kez mesaj atıp yeni yılını kutlamış dönüş olmamış. Bir başkan, oyuncusuna karşı bu kadar ilgisiz olabilir mi ?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!