Ankaragücü tat vermedi

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü tat vermedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2018 10:04

Sezon hazırlıklarını Palandöken’de sürdüren sarı-lacivertliler, iki kez yenik duruma düştüğü müsabakada eşitliği son dakikalarda bulduğu gol ile kurtardı. 

Haberin Devamı

Süper Lig’de 6 yıl sonra yeniden mücadele etme hakkı kazanan ve yeni sezonda iç saha maçlarını nerede oynayacağı konusundaki tartışmalar süren Ankaragücü, hazırlık müsabakasında Süper Ligin bir başka yeni temsilcisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabaka 2-2 sonuçlandı.Ezurum’daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan karşılaşmada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni transferi Özer Hurmacı’nın 32. dakikada penaltıdan attığ golle 1-0 öne geçti.MKE Ankaragücü, karşılaşmanın 36. dakikasında skora dengeyi getirdi. Erdem Özgenç’in kullandığı serbest vuruşu Alihan Kubalas tamamladı ve skor 1-1 oldu. Devrenin son bölümünde daha etkili olan BŞB Erzurumspor, Osman Şahin’in 43. dakikadaki golüyle yeniden 2-1 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı.İkinci yarısı karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada MKE Ankaragücü, 84. dakikada Erdem Özgenç’in attığı golle 2-2 eşitliği sağladı ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Haberin Devamı

YENİLER İKİNCİ YARIDA ŞANS BULDU

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça başlayan 11’de yeni isimlerden sadece Ricardo Faty’e forma verirken, yeni transferlerden; Johannes Hopf, Yalçın Ayhan, Alper Önal, Younass Mokhtar ve Mostapha El Kebir, ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Bifouma ise maçta görev yapmadı. Teknik Direktör İsmail Kartal, lig başlayana kadar eksikleri gidermek için yoğun mesai harcayacaklarını söyledi.
Erzurum kampını tamamlayan Ankaragücü, sezon hazırlıklarının kalan bölümünü Ankara’da kendi tesislerinde sürdürecek.

TESİSLERDE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ankaragücü futbol takımı, Süper Lig hazırlıklarını sürdürürken, Beştepe Tesisleri’nde de restorasyon çalışmaları devam ediyor.
Kulübün Beştepe Tesisleri’ndeki futbol şube binalarında yenileme çalışmalarına hız verildi. Tesislerdeki; futbol A takımının kaldığı odalar, restoran, soyunma ve sağlık odaları elden geçiriliyor. Yönetim kurulu, tesisleri Süper Lig düzeyine getirmek için yenileme çalışmaları yapıldığını, tesis kullanımını üst düzey standartlara getirmek için çaba harcadıklarını vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!