Akademisyenler Ankara’da ‘Kültürel bellek’için buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Akademisyenler Ankara’da ‘Kültürel bellek’için buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 20:23

Türkiye’den ve yurtdışından akademisyenler Hacettepe Üniversitesi Tarihi ve Kültürel Mirası Araştırma Merkezi (HÜTKAM)  tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ‘Kültürel Bellek 2018’ Sempozyumu’nda bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Hacettepe Üniversitesi Tarihi ve Kültürel Mirası Araştırma Merkezi (HÜTKAM)  tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ‘Kültürel Bellek 2018’ Sempozyumu 6-8 Kasım tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Tuğrul İnan Salonu’nda gerçekleşecek.

Üç gün sürecek sempozyumda Prof. Hüsamettin Koçan, Prof. Dr. Serpil Bağcı ve Doç. Dr. Nuran Tezcan'ın gerçekleştireceği üç farklı konferans yer alıyor. Sempozyumda Türkiye’deki 14 farklı üniversiteden ve uluslararası düzeyde Varşova Üniversitesi akademisyenleri yer alacak. Akademisyenler tarafından toplamda 44 bildiri sunulacak.

Edebiyat Fakültelerinin Sanat Tarihi, Türk Dili, Tarih, Sosyoloji, Arkeoloji, Antropoloji, İngiliz Dil Bilimi, Alman dili ve Edebiyatı, İtalyan Dili ve Edebiyatı, Bilgi Belge Yönetimi gibi bölümleri ile Güzel Sanatlar Fakültesi katılımcılarıyla disiplinler arası bir sempozyum olan organizasyonda bu yıl Rahmi Koç Müzesi, Erimtan Müzesi, Pul Müzesi, Gökyay Satranç Müzesi, VEKAM, İngiliz Arkeoloji Enstitüsü gibi araştırma, kültür merkezleri ve müzeler de yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!