Ankara sahneleri bu ay ısınıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara sahneleri bu ay ısınıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2019 14:45

Yeni yılı ünlü isimlerle karşılayan Ankara, ocak ayında da müzik dünyasının sevilen gruplarını ve şarkıcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ocak ayında oldukça yoğun bir konser programı Ankaralıları bekliyor. Konserler kapsamında arabeskten popa, klasik müzikten rock müziğe ünlü gruplar ve isimler Başkentlilerin karşısına çıkacak. Şarkıcı Koray Avcı, bu akşam Jolly Joker’de sahne alacak. Aynı mekânda yarın akşam Cengiz Kurtoğlu, 12 Ocak’ta ise Ceylan Ertem, en güzel şarkılarıyla Ankaralı hayranlarının karşısında olacak. 

TRUVA SONATI’NIN ANKARA PRÖMİYERİ

2000’li yılların unutulmaz gruplarından Ayna, 12 Ocak’ta 6.45 KK Ankaralılarla buluşacak. Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan ve müzik dünyasının sıra dışı seslerinden Cem Adrian, 13 Ocak’ta MEB Şura Salonu’nda sahne alacak. Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, ‘Truva Sonatı’nın Ankara prömiyeri kapsamında 18 Ocak’ta Congresium’da olacak. Kardeş Türküler, 18 Ocak’ta Ankara MEB Şura Salonu’nda sevenleriyle buluşacak. Müzik dünyasının genç yeteneklerinden Sena Şener, 18 Ocak’ta If Performance Hall’de sahne alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!