Ankara Lider Plastik’ten yerli üretime destek mesajı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Lider Plastik’ten yerli üretime destek mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 15:30

Ankara Lider Plastik’ten yerli üretime destek mesajı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - ANKARA Lider Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Hüseyin Güleç, ‘Toplumda yerli üretimin desteklenmesi’ projesi kapsamında Kahramankazan’da bulunan kendi fabrika çalışanları ile bir araya gelerek yerli üretime destek verdi.
Yerli üretim konusunda farkındalık yaratmaya çalışan iş insanı Cenk Hüseyin Güleç ve çalışanları, ‘Yerli Üretim’ logosunu taşıyan tişört giyerek projeye destek oldular. Güleç, organizasyonun planlanmasında amaçlarının tamamen yerli sermaye ile yabancı yatırım ortaklığı bulunmayan firmalarının desteklenmesi olduğunu söyledi. Yerli üretimin Türkiye’ye ve çalışanlarına değer katacağını ifade eden Güleç, ihracat ağını genişleterek Türk mallarını dünyanın birçok ülkesine ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Tamamen yerli sermayeyle, yabancı yatırım ve ortaklığı bulunmayan firmaların desteklenmesinin önemine değinen Güleç, “Yerli üretimin ülkemize ve çalışanlarımıza değer katacağını ve ihracat ağını genişleterek Türk mallarını dünyanın birçok ülkesine ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu hedef milliyetçilik duygusunun bir gereğidir” dedi.
‘DÜNYANIN ÜRETEN GÜÇLERİ ARASINDA YER ALMAYI HEDEFLİYORUZ’
Yerli üretim konusunda Türkiye’nin hassasiyetle çalışmalara başladığını vurgulayan Güleç, şunları söyledi:
“Projenin bir parçası olmak adına plastik sektörü için bizlerde çalışmalar hazırlıyoruz. Plastik, gıda ambalajları, soğutma sanayi sektörü, otomotiv sanayi, savunma sanayi, vakum, küvet kabin sanayi ve medikal sanayi sektörlerinde 25 yıldır hizmet veren Ankara Lider Plastik ürünlerinde ve kolilerinde de ‘Yerli Üretim’ logosunu kullanmaya başladık.‘Yerli Üretici’ adı altında dünyanın üreten güçleri arasında yer almayı hedefliyoruz. İsmimizi bu doğrultuda uluslararası pazarda duyurmak istiyoruz. Türkiye’nin milli gücü olabilmek adına yerli üretimin desteklenmesinde Cumhuriyet vatandaşları olarak durmaksızın çalışmalıyız.”
Geniş müşteri portföyüne sorunsuz hizmet vermek ilkesiyle yola çıkan Ankara Lider Plastik yetkilileri ise, gelişmiş teknolojisiyle tamamı yerli sermaye ile oluşturulmuş firmanın, ismini yurtiçinde ve yurtdışında duyurmak istediklerini bildirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!