Ankara Adliyesi asma köprüsü

Güncelleme Tarihi:

Ankara Adliyesi asma köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 13:38

Burası Ankara Adliyesi’nin önü. Fotoğrafta gördüğünüz de, sadece yağışlı günlerde görülebilen meşhur Ankara Adliyesi asma köprüsü. Bir geçen, bir daha geçmek istiyor.

Haberin Devamı

HER YAĞIŞTA AYNI MANZARA

* Batımerkez metro istasyonu’nun Atlantis tarafındaki çıkışı, her yağışta fotoğraflardaki hâli alıyor. Metro açılalı dört sene oldu ama durum değişmedi. Bir istasyonun çevre düzenlemesini adam akıllı yapmak bu kadar zor olmamalı.

Ankara Adliyesi asma köprüsü

EYMİR’DE TUVALETLER BERBAT

* ODTÜ’ye ait Eymir Gölü’nde tuvaletlerin durumu maalesef içler acısı.

Ankara Adliyesi asma köprüsü

ELEKTRİK VAR YOL YOK

* Ankara Sirkeli’de imarlı mevkideki Kalpaklıpınar Caddesi, üç aydır bu halde. Belediyeye bildirmemize rağmen çakıl bile dökmüyorlar. Araçla bile giremiyoruz. Benim bakmam gereken bir bahçem ve hayvanlarım var. Bahçemde elektriğim var ama yolum berbat.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA MEZARLIĞI'NDA AĞAÇLAR KESİLİYOR

* Karşıyaka Mezarlığına gittiğimde adeta şok yaşadım. Bu mezarlıkta 45 sene önce dikilip bir orman görüntüsü içinde yer alan ağaçların defin yeri açılmak bahanesiyle bir bir yok edilmesine bizzat gözlerimle şahit oldum. Geçen senelerde de yine bu katliamlar yapılıyordu ama bu kadar değildi. İş makineleri ve TIR’lar adete mezarlığı kasıp kavuruyorlar. Bu kadarına da pes doğrusu. K.K.

BAKMADAN GEÇME!