Altındağ'da 'Şeb-i Arus' etkinliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Altındağda Şeb-i Arus etkinliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2019 12:02

Altındağ'da 'Şeb-i Arus' etkinliği düzenlendi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi, Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi vuslatın 746'ncı yılında 'Şeb-i Arus' etkinliği ile andı.
Mevlana'nın ölüm yıl dönümü nedeniyle Altındağ’da 'Şeb-i Arus' etkinliği gerçekleştirildi. Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Altındağlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca da katıldı. 
Başkan Asım Balcı, Mevlana'nın öğretisinin sevgi, birlik ve beraberlik üzerine kurulu olduğuna dikkat çekti. Başkan Balcı, "Aşkla yapılmayan hiçbir işin bereketi bulunmaz. Aşksız hiçbir iş uzun ömürlü olmaz. Bizlerde göreve geldiğimiz günden bugüne Altındağ ve Altındağlı hemşehrilerimiz için aşkla çalışıyoruz. Her gün sizlerin arasında dertlerinizle dertleniyor, sizlerle gülüyor, sizlerle bir oluyoruz. Bizim sevdamız, bizim aşkımız, bizim kavgamız bu milletin, bu toprakların selametini garanti altına almak, ecdadımızın emanetini sağ salim gelecek nesillere teslim etmektir" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!