Altındağ’a Ankara’nın en büyük buz pisti

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’a Ankara’nın en büyük buz pisti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2018 14:48

Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy Mahallesi’ne yapılan Ankara’nın en büyük buz pateni pisti ve kapalı pazar yeri törenle açıldı.

Haberin Devamı

Açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da katıldı. Tuna, “Kıymetli Belediye Başkanımızın üstün gayretleri ile Altındağ’da her şey yeniden düzenlendi ve yepyeni bir ilçe oluşturuldu” dedi. Çocukların ve gençlerin mutlu ve sağlıklı olabileceği spor merkezleri, parklar, kültür merkezleri açtıklarının altını çizen Başkan Tiryaki de özetle şu bilgileri verdi:

İHTİYACA GÖRE YATIRIM

“Çünkü mutlu çocuklar, mutlu yarınlar demektir. Altındağ’da yaklaşık son bir yıldır her hafta açılış yapıyoruz. Altındağ’a sosyal alanda pek çok tesis kazandırdık, çünkü dönüşümü çok yönlü icra ediyoruz. Ali Ersoy Mahallesi’ne açtığımız buz pistinin ve kapalı pazar yerinin dışında, kültür merkezleri, parklar, sağlık merkezi, spor tesisi, yüzme havuzu ve anaokulu da açtık. Şimdi bir de kütüphane yapıyoruz. Biz Altındağ’da vatandaşın neye ihtiyacı varsa, onu yapmaya çalışıyoruz.”

Haberin Devamı

GENÇLERDEN GÖSTERİ

Açılış töreninin ardından piste inen buz hokeyi oyuncuları ve buz pateni sporcuları, bir gösteri sundu. Buz pisti, 4 bin metrekarelik bir kullanım alanında, 900 metrekarelik pist alanıyla tamamı gerçek buzdan yapılarak inşa edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!