Altındağ’a 6 spor tesisi

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’a 6 spor tesisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 16:20

Altındağ Belediyesi, 5 yeni spor merkezini daha hizmete sunuyor.

Haberin Devamı

Ulubey, Doğantepe ve Karacaören mahallelerine yapılan çok kapsamlı spor tesisleri tamamlanırken, Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan at maneji ve Ali Ersoy Mahallesi’ne yapılan buz pateni pisti ise açılmak için gün sayıyor.
14 bin metrekare alan üzerine kurulan 2 halı saha ve bir basketbol sahası ile Karacaören Spor Tesisi bugün hizmete açılacak.

ÇOCUKLARIN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ

Ulubey Spor Tesisi’nde bir futbol sahası ve 500 kişilik kapalı tribü, Doğantepe Spor Tesisi’nde halı saha ve 1 basketbol sahası bulunuyor. Toplam 2 bin 480 metrekare alanda, 800 metrekarelik doğal buzun bulunduğu Ali Ersoy Buz Pateni Pisti ve Altınköy Açık Hava Müzesi arazisi içinde yer alan at maneji ise Altındağlıların yanı sıra Başkentlilerin ihtiyaçlarına da cevap vermeye hazırlanıyor. Karapürçek Mahallesi’nde 28 bin metrekare alan üzerine kurulacak tesis ise 2 halı saha, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahasını bünyesinde bulunduracak. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağlı çocukların küçük yaşlardan itibaren spor yapmasını, sokaklarda boşa vakit harcamamasını, zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını, beden ve ruh sağlıklarını korumalarını istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!