Alman firması talip oldu

Güncelleme Tarihi:

Alman firması talip oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2019 14:22

Kahramankazan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonucu Soğulcak Mahallesi’nde çıkarılan ve kaliteli jeotermal kaynaklar arasında gösterilen termal suya, bir Alman firması talip oldu.

Haberin Devamı

Firma, içilebilme özelliği de olan termal suyu şişeleyerek Avrupa pazarına sürmek için kolları sıvadı. Firma yetkilileri, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’la bir araya geldi ve termal suyun çıktığı Soğulcak Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Oğuz, “Belediyemizin imkânları ile bitirilmiş bir termal otel var. Biz burayı, daha profesyonel ve daha kaliteli bir hizmet verilebilmesi için özel sektör eliyle işletmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu noktada gelişmeler olacak” dedi. Kahramankazan’da çıkan termal suyun yalnızca hamam suyu olmadığının, içmece özelliğinin de bulunduğunun altını çizen Başkan Oğuz, şunları söyledi:

YATIRIMCIYI ÇEKMEK İSTİYORUZ

“Almanya’da sektörün başını çeken bir firmanın sahipleri, suyumuz için geldi. Bu suyu şişeleyip yurt dışında satmak istediklerini söylediler. Bu bizim için çok önemli. İlçemizdeki termal suyumuzun 55 derece doğal sıcaklığı bulunuyor. Termal turizmin Kahramankazan’da geliştirilmesi gerekiyor ve belediye olarak termal yatırımcıyı çekmek istiyoruz. Arazi temini, altyapı ve teşvikler noktasında firmalara destek vererek onları ilçemize çekmek istiyoruz. Bu alanda yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda firmayla görüşmelerimiz devam ediyor.”

Haberin Devamı

Alman firması talip oldu

BAKMADAN GEÇME!