A.Gücü’nde kriz aşıldı

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde kriz aşıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2019 09:35

Galatasaray maçında oynamak istemeyen, antrenmanlara izinsiz katılmayan tecrübeli forvetin, sakatlığı sonrasında tedavisi sürerken teknik ekip ve yönetimin bilgisi dışında, tesislere gelmemesi yeni bir tartışma başlatmıştı.

Haberin Devamı

Süper Ligde küme düşme hattının içinden kurtulmaya çalışan ve hafta sonundaki kritik Erzurum Büyükşehir Belediye maçına hızarlanan Ankaragücü’nde, yaşanan yeni bir El Kabir, krizi fazla büyümeden rafa kalktı. Kasımpaşa ile oynanan karşılaşma öncesindeki antremanda sakatlanan ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen El Kabir’in, Ankara’dan ayrıldığı öğrenildi. Beştepe Tesisleri’nde, kulüp sağlık ekibinin nezaretinde çalışmalarını sürdüren El Kabir’in, teknik ekip ve yönetimin bilgisi dışında Başkent’ten ayrılarak, İsveç’e gittiği iddiası yeni bir tartışma başlatmıştı. El Kabir’in, dün tesisilere gelmesi ile son kriz de aşılmış oldu.

GALATASARAY MAÇINDA OYNAMADI

El Kabir’in tedavisinin evinde yapılmasını talep ettiği, ancak bunun kabul edilmediği öğrenildi. El Kabir, ara transfer döneminde, takımda en fazla golü kendisi attığı için aldığı ücrete zam yapılmasını istemiş, yönetimle arasında geriim olmuştu. Galatasaray ile oynanan ikinci yarının ilk maçına çıkmak istemeyen, sonrasındaki iki antremana mazeret bildirmeden çıkmayan El Kabir, yönetim ve takım arkadaşlarından özür dilemesinin ardından, çalışmalara alınmaya başlanmıştı. Ankaragücü’nde sakatlığı süren isimlerden biri olan Tiago Pinto’nun, yeniden takıma dönmesi, teknik ekibi mutlu etti. Pinto’nun hazır olması durumunda, Erzurumspor maçında forma giyebileceği belirtildi.

KOŞU MESAFELERİ YÜKSELİYOR

Ankaragücü’nde, sezonun ilk yarısının son bölümünde tartışmalara yol açan ve başkan Mehmet Yiğiner ile eski Teknik Direktör İsmail Kartal’ı karşı karşıya getiren, koşu mesafeleri konusunda takımın gelişme gösterdiği kaydedildi.
Yönetim tarafından yapılan değerlendirmede, Başkent ekibinin, ligin ilk yarısında koşu mesafesi bakımından, 18 takımlı Süper Ligde, en alt sıralarda yer aldığı belirtilmişti. Deplasmanda oynanan son Akhisar maçında, takımın koşu mesafelerinin yüksek oranlara çıktığı ifade edildi. Yeni transferlerden Dever Orgill, 11 km’nin üzerindeki koşu mesafesi ile ilk sırada yer alırken, kendisini 10 km’nin üzerindeki koşu performansı ile Sedat Ağçay takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!