A.Gücü sahaya sorunlu iniyor

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü sahaya sorunlu iniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2019 14:59

Temmuz sonunda genel kurulunu toplayacak olan sarı-lacivertliler henüz teknik direktörünü belirlemedi. Transfer yasağı sürdüğü için kadroya yeni oyuncu katamayan Başkent ekibinde, alacağı olan bazı yabancıların da kampa katılmayacağı ileri sürülüyor.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibi Ankaragücü, yeni sezon hazırlıklarına bugün Beştepe Tesisleri’nde başlıyor. Sarı-lacivertliler, yaşadıkları sorunlar nedeniyle, sancılı bir açılış yapacak. 22-30 Temmuz’da olağanüstü genel kurulunu toplayacak olan Başkent ekibi, henüz teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmuş değil. Ankaragücü’nün, kulübün oyuncu izleme ve transfer komitesinde yer alan, geçmişte de takımda teknik direktörlük görevini üstlenen Aykan Atik yönetiminde çalışmalara başlayacağı belirtildi.
Süper Lig takımları içinde yeni sezon hazırlıkları için en geç start veren Ankaragücü, 18 takım arasında teknik direktörsüz tek ekip konumunda. Son olarak Katar’da takım çalıştıran Bülent Uygun ile bir görüşme yapıldığı, genel kurul sonucuna göre bu konuyla ilgili adım atılacağı belirtiliyor.

TRANSFER YASAĞI SÜRÜYOR

Ankaragücü’ndeki transfer yasağı sorunu bu sezon başında da sürüyor. Sarı-lacivertliler, yeni bir oyuncu kadroya katamazken, mevcut kadroda da önemli kayıplar yaşadı. Sezon devam ederken; Faty, Djedje, Pinto ve Mouilin sözleşmelerini feshedip takımdan ayrılırken, kiralık olarak forma giyen; Moke, Kitsiou, Boyd ve Sacko da takımlarına döndü. Altay Bayındır ise Fenerbahçe ile anlaştı. Koray Çelikcan ve Sedat Ağçay ile iç transferde anlaşma sağlayan sarı-lacivertlilerin, İlhan Parlak konusunu tam olarak netleştiremediği belirtiliyor. Sözleşmeleri süren ancak geçen sezondan alacakları bulunan; Pazdan, Orgill ve Canteros gibi oyuncuların da sezon başı hazırlıklarına katılmayacağı ileri sürüldü. Ankaragücü’nün antrenmanlara genç oyunculardan kurulu bir kadroyla başlaması bekleniyor. Sarı-lacivertliler bugün Beştepe Tesisleri’nde ilk idmana çıkacak. 19 Temmuz’da ise Erzurum’a kampa gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!